!!Elżbieta Tomasik!!

Noclegi w kwaterach prywatnych w Chłapowie

ul. Żeromskiego 11, 84-120 wladyslawowo - Chłapowo, pomorskie, tel. (58) 674 22 92

Opinie i pochwały - "!!Elżbieta Tomasik!!"

Serdecznie polecam wypoczynek w willi Tomek. Bylo fajnie, a do morza nawet blizej niz pisza. Zapraszam do odwiedzenia willi Tomek

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

Janusz Kowalski, Katowice — 2016.06.17 77.253.19.0 - 77-253-19-0.adsl.inetia.pl

Bardzo ładnie, schludnie czysto. Polecam

wakacje 015 — 2015.08.20 188.146.188.152 - 188.146.188.152.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

Bardzo, bardzo, bardzo fajny pensjonat. Gospodarze bardzo mili. Wszystko na plus :D za rok bardzo pewnie zawitam tu znowu :D

Arek Czemlewo — 2013.09.04 164.127.212.77 - user-164-127-212-77.play-internet.pl

Super pokoje czyste,kameralne.Mili gospodarze pozdrawiam

Ryszka strazak — 2013.08.01 159.205.47.104 - 159-205-47-104.adsl.inetia.pl

Witam interesuje mnie czy w tym terminie byłby wolny pok 3 os i w jakiej cenie. Pozdrawiam

Monika Jankowska Slask Bytom — 2013.01.08 193.150.44.3 - pub-193-150-44-3.galileusz.pl

Bardzo gorąco polecam kwaterę u Państwa Tomasik. Pokoje duże, czyste, z uwagi na fakt iż dom nie jest kolosem budowlanym nie ma tłoku na podwórku. Właściciele bardzo mili, umilają czas różnymi atrakcjami np: ogniska, wycieczki dla dzieci do miejscowej straży. Bardzo serdecznie pozdrawiam.

Anetta Zgierz — 2010.03.11 78.156.162.6 - 78.156.162.6.ip.dev.euron.pl

Chciałam podziękować Państwu Tomasik za miłe przyjecie mnie i całej mojej rodzinki na wakacjach w czerwcu 2008.Przemili gospodarze udostępnili nam czyściutki ładny pokoik z łazienką.Mieliśmy dostęp do ogólnej kuchni i fajnego placu zabaw na podwórku dla naszego synka.Najmilsze wrażenie zrobiła na nas starsza Pani która codziennie zagadała nas.Jeszcze raz dzięujemy i pozdrawiamy:)

Agnieszka Niedźwiecka Kutno — 2008.08.11 94.42.6.151 - ip-94-42-6-151.multimo.gtsenergis.pl

W TYM DOMU SPĘDZILIŚMY OD 20-27LIPCA 2008,BARDZO NAM SIĘ PODOBAŁO.POKOJE CZYŚCIUTKE,GOSPODARZE MILI, DOM ZADBANY I PANUJĄCA W NIM DOMOWA ATMOSFERA.SAM POZYTYW I CO NAJWAŻNIEJSZE BARDZO BLISKO DO MORZA,POLECAM WSZYSTKIM JAK I RODZINOM Z DZIEĆMI,

dorota przybyłowska,toruń, — 2008.07.30 78.28.16.126 - 126.16.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl

Bardzo serdecznie pozdrawiamy gospodarzy domu gościnnego TOMEK :)
Domekbardzo zadbany,gospodarze bardzo uprzejmi i sympatyczni.Równierz pragnę tu podziękować za udzieloną mi pomoc:)
Bliziutko do morza,sklepów czy naprawde fajnych miejsc gdzie można naprawde dobrze i niedrogo zjeść.Napewno wróce w to miejsce bo warto:)

Jeszcze raz serdecznie pozdrawiamy gospodarzy,dziekujemy i do zobaczenia:)
A szczególne pozdrowienia od NAtalii dla Tomka:)

Lidia Debska,Elżbieta i Jerzy Ryba Regulice Kraków — 2008.06.29 83.29.28.218 - bom218.neoplus.adsl.tpnet.pl

POZDRAWIAMY GOSPODARZY!
BYLIŚMY WWŁADYSŁAWOWIE W CZERWCU 2006r.
WARUNKI SUPER POLECAMY WSZYSTKIM, JEST DOSTĘP DO ANEKSU KUCHENNEGO, POKOJE Z TV I ŁAŹIENKAMI A CO NAJWAŻNIEJSZE SUPER WŁASCICIELE DO MORZA 100M.DZIĘKUJEMY ZA MIŁY POBYT.

KrzysztofSkupień Knurów woj. ŚLĄSK — 2007.12.24 195.72.148.206 - pat206.kwsa.pl

Pozdrawiamy super gospodarzy! Gościliśmy w Chłapowie w czerwcu 2006r.Kwatera super blisko do plaży i do centrum Władysławowa.Gospodarze bardzo mili ludzie serce oddali by dla wypoczywających w ich posesji. Gospodarz to miłośnik straży pożarnej tak jak Ja więc polecam szczególnie strażaką OSP będzie wspólny temat. Myślę że jak finanse pozwolą to wybierzemy się jeszcze do `Tomka`.Dziękujemy za wspaniały wypoczynek w czerwcu 2006r-Krzysztof z rodziną.

Krzysztof Skupien Knurów woj. Śląsk — 2007.11.26 195.72.148.206 - pat206.kwsa.pl

BAAARDZO NAM SIĘ PODOBAŁO,POKOJE CZYŚCIUTKIE ( A TO WAŻNE TYM BARDZIEJ GDY JEST SIĘ Z DZIECKIEM ) GOSPODARZE BARDZO MILI,BLIZIUTKO MORZE, MIELIŚMY CO ROKU JEŹDZIĆ W INNE MIEJSCE ALE NIE MA MOWY - WRACAMY TAM ZA ROK!

Ania z Myślenic — 2007.07.14 83.29.139.98 - bst98.neoplus.adsl.tpnet.pl

Byłam w zeszłym roku i wybieram sie teraz z całą rodziną. Miasteszko jest nie duze i dosć spokojne,a poszaleć można we Władysławowie do którego spacerkiem plażą jest 30 min. Atmosfera wspaniała,świetni właściciele,mili,uczynni - super! Polecam!

Katarzyna wawa — 2006.04.27 213.241.39.74 - biblio-cp.man.polbox.pl

słuchajcieto jest wypasione miejsce!
wszystkie pokoje sa bardzo przestrzenne i schludne. do morza jest blisko tylko trzeba pokonacdosc duza ilosc schodow. kto lubi spacerowac morze sie wybrac na piechotke np.plaza do rozewia/jastrzebiej gory lub do bardzo bliskiego wladysławowa.Uwaga! w sezonie od ok. godz.10 do ok. godz. 12/13 panuja niesamowite korki ciagnace sie spory kawalek.
we wladyslawowie jest bardzo dobrze rozwinieta gastronomia (knajpa jedna przy drugiej). serdecznie polecam to miejsce!

paulinka — 2005.08.03 81.190.56.31 - host-81-190-56-31.lublin.mm.pl

Byłam tutaj dwa lata temu. Piękne i zadbane pokoje, mili gospodarze domu. A co jest atutem tego położenia to blisko zejście do morza i sklepik w razie braków płynów.. Wracam w tym roku w to miejsce jeszcze raz.

Anita Ignatowska Bydgoszcz — 2005.07.26 212.122.207.115 - nat-207-115.man.bydgoszcz.pl

Serdecznie polecamy wypoczynek w Chłapowie. Do morza jest chyba nawet bliżej niż 150m. W tym roku też zamierzamy spędzic tu wakacje, pozdrawiamy gospodarzy!

Władek i Krysia — 2005.05.03 62.141.240.254 - host-62-141-240-254.tomaszow.mm.pl

Było bardzo sympatycznie, szczerze polecam, bliziutko do morza :).

maciek — 2004.08.09 212.244.104.2 - internet.radom.pl

W tym domu panuje wspaniała rodzinna atmosfera. Wszyscy są uprzejmi. Szczególnie miła jest starsza pani. Gospodarz organizuje wesołe ogniska i inne imprezy. Byłam i naprawde polecam serdecznie to miejsce. to będą niezapomniane wczasy!

Aleksandra — 2003.06.17 62.141.247.175 - host-247-175.tomaszow.mm.pl

Dodawanie opinii dla kwatery prywatnej !!Elżbieta Tomasik!!

www.tomek.letnik.pl - kwatera prywatna Chłapowo

Położone nad samym morzem lub troszeczkę dalej kwatery prywatne nad morzem na urlop, wczasy czy wakacje z rodziną lub znajomymi. Szukasz podobnych noclegów w kwaterze prywatnej w Chłapowie?

©  1999 - 2020   www.letnik.pl - noclegi nad morzem w Polsce... nie tylko w kwaterach prywatnych w Chłapowie